1-op-1 By Sleep

Ons 1-op-1 traject is een super compleet en persoonlijk traject waarin wij jou voor een langere periode begeleiden om de slaap van je kind te verbeteren.

Na een uitgebreide evaluatie van je kind plannen we het consult. Tijdens het consult maken we samen een slaapplan op maat. Hierin worden jouw doelen en de wensen voor je gezin meegenomen en wordt er rekening gehouden met het karakter van je kind. Na het consult ontvang je het uitgewerkte slaapplan en natuurlijk ons handige e-book t.w.v. €25.

Tijdens de coachingsweken is er regelmatig (indien nodig dagelijks) een contactmoment waarin we de voortgang en je vragen bespreken aan de hand van het door jou ingevulde slaaplog. Tijdens het traject kan het plan indien nodig altijd worden bijgesteld om de doelen te behalen.

We sluiten 1-op-1 By Sleep af met een eindgesprek. Hierin kijken we nog eens terug naar hoe het slapen voor de coaching was en wat we bereikt hebben. Er is ruimte om je laatste vragen te stellen. Na het traject begrijp jij de slaap van je kind en kan je nieuwe uitdagingen vol vertrouwen aan.

Slaapcoaching Add-ons

Dit traject kun je uitbreiden met Add-ons. Tijdens de drie coachingsweken kan je altijd vragen om een add-on, zelfs in het weekend. Wij doen ons uiterste best om je tegemoet te komen.

  • Consult uit dit pakket in de avond / het weekend bij je thuis €50 extra
  • Consult uit dit pakket in de avond / het weekend via videobellen €25 extra
  • Eindgesprek of belminuten besteden in de avond / het weekend €10 per keer
  • Extra meekijkmoment in het weekend tijdens de drie coachingsweken €15 per keer
  • Tweeling tegelijk coachen met 1-op-1 By Sleep €300 extra

Dit gezin ging je voor:

By Sleep heeft ons zoontje de ruimte gegeven om te leren slapen & de rust gegeven die hij nodig had en ons het vertrouwen gegeven dat wij hem hebben kunnen ondersteunen in dit proces.

Wacht niet te lang met het inroepen van een slaapcoach van By Sleep. Het lijkt misschien een grote stap, maar dit is onze beste keuze ooit geweest. Het kostte ons minder moeite, tijd & energie om de slaapcoaching te volgen dan hoe wij hem voorheen in slaap brachten.

— Anoniem (zoon, 6 maanden)

Meer referenties lees je hier.

Zoek je iets anders?

Is een heel pakket te zwaar of is de investering te hoog? Kijk dan gerust naar ons andere aanbod. Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiding aansluit bij je wensen.