Blog

By Sleep is een maatschap!

1 juni 2018, door By Sleep

Goed nieuws: vanaf 1 juni 2018 is By Sleep een maatschap! In het kader van samen sterk en samen is nooit alleen, breidt Karolien haar praktijk uit met nog een kinderslaapcoach en haar naam is Geertje. Ook zij heeft de Gentle Sleep Coach® opleiding gedaan. Ter kennismaking vier vragen aan Geertje:

Wie is Geertje?

Ik ben Geertje, 33 jaar oud en ik ben getrouwd met Pieter Paul. Ik ben moeder van Casper (deze zomer 3 jaar) en van Pleun (bijna 1,5 jaar). In mijn vorige leven was ik jurist, maar eind 2017 besloot ik het roer om te gooien. Geïnspireerd door persoonlijke ervaringen op het gebied van slaap, ben ik in februari gestart met de opleiding Gentle Sleep Coaching®van The Sleep Lady®.

Kan je wat vertellen over jouw persoonlijke ervaring?

Casper was eigenlijk altijd al een moeilijke slaper. Als heel klein baby’tje sliep hij het liefste bij mij in een draagzak en owee als ik ging zitten! Dus ik heb eindeloos met hem gewandeld en dat vond mijn hond helemaal niet erg! Na een tijdje werd hij wat beter in zelfstandig slapen. Achteraf gezien was dat het moment waarop we zijn reflux onder controle kregen. Bij iedere groeispurt en sprong kwam zijn oude slaapgedrag weer terug. Toen we op het punt waren aangekomen dat ik hoogzwanger van Pleun een groot deel van de nacht op de grond naast zijn bedje lag, dacht ik ‘nu is het genoeg’. We hadden toen een plan gemaakt waarmee we Casper konden leren zelf in slaap te vallen. Hij pikte het sneller op dan ik had gedacht en inmiddels kan hij heel goed zelf slapen!

Waarom kinderslaapcoaching?

Door het coachen van mijn zoontje werd ik enthousiast over slaapcoaching. Iedere ministap voelde als een overwinning en het eindresultaat is echt ontzettend positief voor het hele gezin! Slaap is zo belangrijk en daarom wil ik graag andere gezinnen helpen om meer slaap terug te krijgen. Ik hoop dat ik op die manier de wereld steeds een klein beetje mooier kan maken, in ieder geval voor de gezinnen die daar behoefte aan hebben.

Wil je tot slot nog iets zeggen?

Ik kijk er echt enorm naar uit om gezinnen te helpen meer slaap terug te krijgen en daarmee meer rust en geluk terug te brengen in het gezin. Ik kijk er ook enorm naar uit om samen met Karolien te gaan werken en nog veel van haar te leren. Wil je meer over mij weten, lees dan meer over mij op onze website of neem contact met mij op.

Contact met Geertje?

Heb je nog vragen voor Geertje, of wil je haar inschakelen als kinderslaapcoach, neem dan nu contact met haar op! Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 14 280 386 of via e-mailadres geertje@by-sleep.com.