Blog

24Baby.nl

5 februari 2019, door By Sleep

Goed nieuws: By Sleep is een samenwerking aangegaan met het informatieve platform 24Baby.nl! Vanaf begin 2019 schrijven onze kinderslaapcoaches mee met de artikelen over slaap.

Misschien leuk om te weten wie of wat 24Baby.nl is. 24Baby.nl is er voor alle (aanstaande) ouders. Met betrouwbare informatie willen zij een bijdrage leveren aan gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en zelfverzekerde ouders. 24Baby.nl heeft een groot bereik, namelijk meer dan 77.000 nieuwsbrieflezers, meer dan 77.000 Facebook volgers en ruim 5.800 Instagram volgers.

De kernwaardes van 24Baby.nl zijn betrouwbaar, behulpzaam en vriendschap en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Bovendien hebben wij ook persoonlijk hele prettige ervaring met de informatie over zwangerschap, baby en peuter die op de site van 24Baby.nl te vinden is. Dat zijn dan ook de redenen waarom wij ons als deskundigen bij hen hebben aangesloten. Bekijk ons profiel op de deskundigenpagina.

Uit onze samenwerking is ook al een mooi artikel over peuterslaap gekomen. Lees het hier!

Wij zullen alle artikelen die we samen schrijven met jullie delen op onze Facebook, Instagram, LinkedIn en Blog.

Meer info?

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact met ons op.