Blog

In het nieuws!

20 juli 2019, door By Sleep

By Sleep bestaat al ruim 2 jaar en is ruim een jaar geleden een maatschap geworden.

Wij – kinderslaapcoaches Geertje en Karolien – helpen gezinnen om meer rust, slaap en geluk te krijgen. We maken slaapplannen op maat, samen met het gezin, zodat alle wensen, normen en waarden meegenomen worden in het plan. Onze begeleiding is tijdens het gehele traject persoonlijk en wij vinden het belangrijk dat ouders zich veilig bij ons voelen.

Slaapcoaching is heel lang een onbekend beroep geweest in Nederland, maar nu niet meer weg te denken! Daarom is het onderwerp het meer dan waard om over te schrijven. We zijn benaderd door RTL Z, lees snel het artikel! Klik hier voor het artikel op RTL Z en hier voor het artikel op RTL nieuws!

Slaapcoaching helpt - By Sleep Slaapcoaching - Kinderslaapcoaching

Wil je meer weten?

Heb je vragen over slaapcoaching? Wil je weten of het bij je past en wat het precies inhoudt? Bel of mail ons!