Blog

Podcast van Ouders van Nu

1 augustus 2021, door By Sleep

De intro van Ouders van Nu:

Podcast ‘Ouders van Nu vraagt door’

Je kind laten doorslapen, relaxt bevallen, de peuterpuberteit of zindelijk worden, iedereen heeft er een mening over. Maar hoe zit het nou echt? In deze podcastserie vragen wij verschillende experts het hemd van het lijf. Welkom bij Ouders van Nu vraagt door!

Podcast ‘Ouders van Nu vraagt door’: Je kind laten doorslapen

Goed slapen, we kunnen niet zonder. Als je kind dan roet in het eten gooit kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Elke ouder is er dus naar op zoek: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind doorslaapt? In deze podcast gaan wij in gesprek met slaapcoach Geertje van Heeswijk. Over wat doorslapen precies is, wat je kan doen als een kind niet wilt slapen, ’s nachts wakker wordt en welke methodes er zijn die je kunnen helpen voor een goede nachtrust. Baby’s, peuters, alles wordt besproken!

Luister de hele podcast via deze link!

Behoefte aan advies op maat?

Vertel ons over de slaapproblemen van je kindje en we kijken graag met je mee hoe we je het beste kunnen helpen.