Blog

Praktijkuitbreiding

22 maart 2022, door By Sleep

Goed nieuws: wij gaan uitbreiden! Vanessa de Malmazet komt ons team versterken. Wij zijn super blij met deze aanwinst. Vanessa heeft in februari 2022 haar certificering als Gentle Sleep Coach® gehaald. Als moeder van twee jongens heeft zij zelf ook ervaring met slapeloze nachten en de effecten van slaapcoaching.

Naast GSC en ervaringsdeskundige is Vanessa een echt talenwonder. Zij komt oorspronkelijk uit Duitsland en woont al ruim 12 jaar in Nederland. Thuis spreken zij Duits en Frans en daarnaast spreekt zij zonder moeite Nederlands, Engels en Spaans. Haar coachingsvaardigheden deed zij op tijdens haar loopbaan in de Human Resources. Zij zegt hier zelf over “De overstap naar kinderslaapcoach is een zeer bewuste keuze, ontstaan vanuit mijn groeiende passie voor het onderwerp kinderslaap en de wens om andere gezinnen hiermee te helpen”.

Dit talent willen we natuurlijk niet ongebruikt laten en daarom gaan we de landsgrenzen over! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de Engelse en Duitse vertaling van onze website. Hierover later meer!

Welkom in ons team lieve Vanessa, wij hebben alle vertrouwen in een mooie samenwerking.

Wil je meer lezen over Vanessa?

Lees dan haar stukje op de pagina "Over ons" of neem gerust een keertje contact met ons op.