Geertje

Mijn naam is Geertje van Heeswijk, of zoals het jongetje uit een van mijn eerste gezinnen mij noemde: Slaapjuf Geertje. Ik ben getrouwd met Pieter Paul en wij hebben samen 3 kinderen: Casper uit 2015, Pleun uit 2017 en Tijn uit 2019. Met onze hond en kat wonen wij in Den Haag.

Het roer om!

Vroeger was ik bedrijfsjurist, maar omdat ik veel liever met mensen op persoonlijk vlak werk, heb ik gekozen voor iets heel anders namelijk kinderslaapcoaching. Wij hebben zelf ook veel ervaring met slechte nachten en als je iets wil betekenen voor anderen, dan is het terugbrengen van een beetje meer slaap wel het meest waardevolle wat je een gezin kan bieden!

Mijn persoonlijke ervaring

Toen Casper ’s avonds niet alleen in slaap kon vallen, ’s nachts wilde dat wij naast hem bleven liggen én ’s ochtends om 5 uur wakker werd, kreeg ik vaak het advies “laat hem gewoon huilen. Hij stopt vanzelf”. Ik heb daar nooit in geloofd en persoonlijk vind ik het ook helemaal niet prettig om mijn kindjes onnodig te laten huilen. Ik leerde een vriendelijke manier waarop ik Casper kon leren om zelf in slaap te vallen. Hij was toen 15 maanden. Hij leerde hierdoor ook hoe hij in de nacht weer zelf in slaap moest vallen als hij wakker werd. De vroege ochtenden hebben wij aangepakt met zijn ‘slaapschaap’. Hij leerde dat hij mag opstaan als zijn schaap wakker is. Inmiddels begint onze dag niet meer om 4.30 uur, maar netjes om 6.30 uur!

En toen…

De ervaring om mijn kindje op een prettige manier te leren slapen heeft mij enthousiast en zelfverzekerd gemaakt. Ik leerde de Amerikaanse opleiding Gentle Sleep Coaching® kennen en heb er alles aan gedaan om ook door de Sleep Lady® opgeleid te worden. In mei 2018 heb ik mijn opleiding afgerond en nu werk ik als gecertificeerd kinderslaapcoach bij By Sleep.

Wij hebben gezien wat (te) weinig slaap met een gezin doet en wij hebben ervaren hoe moeilijk het is om dat in je eentje te doorbreken. Het goede nieuws is: je hoeft het niet alleen te doen! Als kinderslaapcoach, of wat veel kindjes beter begrijpen als slaapjuf, wil ik jullie graag helpen om ook weer rust en slaap terug te brengen in jullie gezin. Neem gerust contact met ons op en dan vertellen we je meer over onze aanpak.

Contact met Geertje?

Wil je graag contact met Geertje? Bel of mail haar dan direct op 06 – 14 280 386 of naar geertje@by-sleep.com.