Vanessa

Mijn naam is Vanessa De Malmazet. Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en woon sinds 2010 in Nederland. Samen met mijn man en onze twee zoons (geboren in 2018 en 2020) wonen wij in Den Haag. Thuis spreken we Duits en Frans. Naast deze twee talen spreek ik ook Nederlands, Engels en Spaans. De slaapcoaching van Kim West heeft ons als gezin onze slaap terug gegeven op zo’n ongelooflijk zachte en effectieve manier dat ik niets beters kan bedenken dan andere gezinnen te helpen eindelijk op dezelfde manier weer te kunnen slapen.

Mijn persoonlijke ervaring

Onze oudste zoon had veel moeite om in slaap te vallen. Meestal werkte dit alleen met borstvoeding/wiegen op de arm en in een volledig verduisterde kamer. We waren de hele dag bezig om hem in slaap te krijgen en ’s avonds waren we doodmoe. De nachten waren nog rampzaliger. Hoewel er van tijd tot tijd betere fases waren, waren die altijd van korte duur. Laten huilen (zoals door zo velen aanbevolen) was voor ons geen optie en zo kwamen we per toeval op de site terecht van de eerste Gentle Sleep Coach® van Nederland . Met haar hulp hebben we onze zoon geleerd om zelfstandig in slaap te vallen en binnen een week sliep hij 11 tot 12 uur door per nacht. We konden tijdens het slaapcoachen bij hem blijven en hem kalmeren. Ik speelde toen al met het idee om freelance slaapcoach te worden, maar toen kwam zoon nummer 2 en werden de plannen voorlopig on hold gezet.

En toen…

Nadat het in slaap vallen ook bij het tweede kind niet vanzelf ging en de Gentle Sleep Coach® methode ons weer hielp, besloot ik om de opleiding te volgen tot Gentle Sleep Coach® en op deze manier gezinnen in een vergelijkbare situatie te kunnen helpen. Al snel leerde ik Karolien en Geertje van By Sleep kennen. Sinds 2017 runnen zij hun Gentle Sleep Coach® praktijk in Den Haag. We zaten op dezelfde golflengte en besloten By Sleep naar Duitsland te brengen. Op deze manier kunnen we gebruik maken van de jarenlange ervaring van Karolien en Geertje en ook Duitse gezinnen helpen om weer rustige nachten te krijgen op de bewezen, zachte manier.

Mijn werkervaring

Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik in verschillende functies in Human Resources gewerkt. Vandaag de dag werk ik nog parttime als HR Adviseur voor een internationale stichting die kinderen in crisisgebieden ondersteunt. Het adviseren en coachen van medewerkers en managers is een belangrijk onderdeel van mijn werk. De overstap naar kinderslaapcoach is een zeer bewuste keuze, ontstaan vanuit mijn groeiende passie voor het onderwerp kinderslaap en de wens om andere gezinnen hiermee te helpen. Mijn coachingsvaardigheden helpen me om gezinnen op de best mogelijke manier te adviseren en te ondersteunen.

Contact met Vanessa?

Wil je graag contact met Vanessa? Bel of mail haar dan direct op 06 – 177 400 79 of naar vanessa@by-sleep.com.