Blog

7 tips voor ontspannen feestdagen

20 december 2018, door Karolien en Geertje

Het is bijna kerst en dat betekent voor veel gezinnen gezellige kerstdiners, familie, veel indrukken en misschien wel reizen. Heel erg leuk, maar niet alle kindjes reageren hier goed op. Met de volgende tips kan je je kindje helpen bij het slapen zodat jij en je kindje kunnen genieten van de feestdagen!

Meer lezen

De slaapplek voor je newborn

4 december 2018, door Karolien en Geertje

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Vooral bij je eerste kindje is alles nieuw en komt er veel op je af. Je wilt je natuurlijk goed voorbereiden op de komst van je kleintje. Wij helpen je graag met wat tips voor het bedje van je baby.

Meer lezen

Cadeaubon!

19 november 2018, door Karolien en Geertje

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Lees hier meer over onze cadeaubonnen!

Meer lezen

Tummy Time!

6 november 2018, door Karolien en Geertje

Tummy Time, ofwel je baby laten oefenen met het op haar buik liggen. Het wordt aan iedere jonge ouder aangeraden, maar hoe doe je dat en wat als je baby dat helemaal niet leuk vindt?

Meer lezen

De white noise

22 oktober 2018, door Karolien en Geertje

White noise, oftewel een ruis, is een monotoon continu geluid. Denk hierbij aan het geluid van een stofzuiger, de zee of de afzuigkap. Wil jij meer weten over de ruis? Lees dan ons blog “De white noise“.

Meer lezen

Vroege vogels – peuter (1,5 jaar en ouder)

18 september 2018, door Karolien en Geertje

Eerder schreven we al over vroege vogels van 6 tot 18 maanden. We kregen veel vragen over wat je kan doen bij oudere kindjes. Lees hier onze tips voor kindjes van 1,5 jaar en ouder.

Meer lezen

Nachtmerrie vs Nachtterror

11 september 2018, door Karolien en Geertje

Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt: midden in de nacht wordt je kindje schreeuwend wakker, een enge droom… of is het toch iets anders? Het zou namelijk ook zo maar een nachtterror kunnen zijn. In deze blog leggen wij het verschil uit zodat je het kan herkennen en je weet wat je kan doen om je kindje te helpen.

Meer lezen