Contact

By Sleep By Sleep kinderslaapcoaching

Karolien Kop-Huisman en Geertje van Heeswijk-Jonkhart

gecertificeerd kinderslaapcoaches

E: contact@by-sleep.com
T: +31 (0)6 248 56 786
W: www.by-sleep.com
KvK: 71892249
Instagram
LinkedIn
Facebook

NBKSC  Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches

Wij zijn lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Karolien en Geertje zijn initiatiefnemers en mede-oprichters van deze beroepsvereniging. Karolien is de voorzitter en Geertje de secretaris. Het doel van de NBKSC is het verenigen van gecertificeerde Gentle Sleep Coaches (GSC’s) in Nederland, om de kwaliteit van de kinderslaapcoaching volgens de GSC-methode hoog te houden.

Netwerk

Wij hechten veel waarde aan samenwerken met andere deskundigen, zodat we gezinnen zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Daarom hebben wij een netwerk opgebouwd met o.a. lactatiekundigen, KNO-artsen en huisartsen.

Daarnaast schrijven wij voor 24baby.nl mee aan artikelen over slaap. Klik hier om ons deskundigeprofiel te bekijken. Ook worden wij wel eens als expert ingeschakeld door Ouders van Nu. Lees het profiel van Karolien en van Geertje.

Gezien in

Misschien (her)ken je onze naam van:

Nieuwsbrief

Ongeveer vier keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief met handige tips en weetjes over slaap bij kinderen. Wil je graag op de hoogte blijven van onze slaaptips? Stuur dan even een mailtje naar contact@by-sleep.com