Referenties

Wat families zeggen…

Wij zouden By Sleep absoluut aanraden! Zo veel mensen blijven maar aanmodderen. Heel logisch, maar zo zonde als je weet dat dit zo (en zo snel) anders kan. Rust voor je kindje en voor jezelf. Alles is leuker op deze manier!

— Joyce&Emiel (dochter 12 maanden)

Karolien inschakelen is echt een goede (opvoed)keuze geweest. Want slapen kun je leren! Onze dochter sliep heel lastig in, en zelden door. De middagdutjes besloot ze al vrij vroeg over te slaan. Na veel zelf geprobeerd te hebben, enigszins ten einde raad Karolien ingeschakeld. Ons dochtertje slaapt, na een intensief traject, niet alleen vanuit zichzelf, maar wíl ook slapen. Karolien heeft ons geholpen het oude patroon te doorbreken. Vanuit haar ruime kennis begeleid ze met persoonlijke betrokkenheid, moedigt aan waar nodig en stuurt bij. Wij raden haar absoluut aan!

— Nikki & Laureline (dochter 12 maanden)

By Sleep heeft ons zoontje de ruimte gegeven om te leren slapen & de rust gegeven die hij nodig had en ons het vertrouwen gegeven dat wij hem hebben kunnen ondersteunen in dit proces.

Wacht niet te lang met het inroepen van een slaapcoach van By Sleep. Het lijkt misschien een grote stap, maar dit is onze beste keuze ooit geweest. Het kostte ons minder moeite, tijd & energie om de slaaptraining te volgen dan hoe wij hem voorheen in slaap brachten.

— Anoniem (zoon 6 maanden)

Gun jezelf en je kindje deze begeleiding, dan hoef je niet langer te tobben en kan je de zorgen delen en ondersteuning krijgen. Want ik voelde mij gedragen tijdens de training.

— Sanne & Conrad (zoon 14 maanden)

Wij hebben de slaapcoaching ervaren als een prettige en fijne manier om met behulp van Karolien bestaande patronen rondom het slapen te doorbreken en Thije goed te ‘leren’ slapen, met meer rust en slaap voor ons alle drie als resultaat!

— Pelle & Afke (zoon 11 maanden)

Wij zouden By Sleep zeker aan anderen aanraden. Als je niet weet wat er precies is met je kindje en je ziet dat het slapen lastig is voor één of iedereen (kind en ouders) dan is het altijd goed om hulp in te roepen. Niets mis mee. En Geertje heeft ons geholpen bij het laten doorslapen van onze dochter.

— Anoniem (dochter 17 maanden)

Karolien heeft een persoonlijke aanpak en denkt mee als de dingen net even anders gaan.

— Anoniem (zoon 9 maanden)

Heftig maar effectief!

— Marjolein & Denny (zoon 16 maanden)

Door de rustige, persoonlijke en vriendelijke begeleiding van Karolien is het hier erg vooruit gegaan. Er is een stuk meer rust gekomen in huis doordat het (in-)slapen van ons zoontje nu veel beter gaat. Hij kan het nu zelf! Dat is magisch. De avond, nacht en ochtend gaan nu heel goed, na de training. De middag nog wat lastiger maar we weten nu echt waar we op moeten letten en hebben vertrouwen dat ook dat goed gaat komen. We voelden ons echt gesteund en gesterkt door Karoliens begeleiding en hielden het trainen daardoor goed vol. Aanrader!

— Anoniem (zoon 6 maanden)

Karolien heeft ons heel goed begeleid met het doorbreken van het zacht gezegd rampzalige slaappatroon van onze jongste dochter..! Al na twee nachten sliep ze langere blokken dan voorheen. Ze wordt nog steeds wel wakker ’s nachts, en verkoudheid/tandjes/buikgriep et cetera gooien nog vaak roet in het eten, maar er is overduidelijk meer rust in de tent nu!! De begeleiding van Karolien was prettig, ze hield ons bij de les, en was precies de steun in de rug die we nodig hadden na 9 maanden gebroken nachten.

— Tom & Sara (dochter 9 maanden)

De slaapcoaching was voor ons echt een ‘eye-opener’! Zonder Karolien was dit ons nooit gelukt. Ze was geweldig in de manier waarop ze ons heeft gecoacht om onze baby te leren slapen. Hij slaapt nu de hele nacht door en kan overdag makkelijk worden weggelegd om te slapen. Ik heb haar aanbevolen aan alle jonge ouders die ik ken want we weten nu precies hoe we onze baby moeten laten slapen en wat we moeten doen als hij door een lastige periode gaat. Voor ons kon het traject gewoonweg niet beter!

— Asna & Folkert (zoon 6 maanden)

Karolien is een vriendelijke, duidelijke en bijzonder goede coach. Ze heeft ontzettend veel geduld en is heel gepassioneerd over haar werk als slaapcoach. Karolien is lief, bereikbaar en empathisch. Ze neemt veel initiatief en heeft er alles aan gedaan om ons de juiste richting in te sturen. Onze zoon kan nu zelfstandig in slaap vallen en weet wanneer hij uit bed mag. Sinds hij zo goed slaapt is hij overdag een ander kind: hij is heel lief, luistert goed en we begrijpen elkaar beter!

— Linda & Arian (zoon 3,5 jaar)

Dankzij de fantastische begeleiding van Karolien kan onze dochter eindelijk helemaal zichzelf zijn. Het is geweldig hoe haar – maar ook onze – wereld in 2 weken tijd is veranderd. Een enorme slaapkop zal ze nooit worden, maar ze kan zelf in slaap vallen en slaapt zoveel meer dan ze ooit deed. Deze nieuwe situatie zorgt voor zoveel meer rust in ons leven. We zijn Karolien voor altijd dankbaar!

— Focko & Claire (dochter 7 maanden)

Wil je ook slaapcoaching via ons?

Mail ons dan nu op contact@by-sleep.com of bel naar 070 - 406 18 21.