Referenties

Wat gezinnen zeggen…

Het was heel fijn om met Karolien en Geertje samen de slaap van ons kindje (en onszelf!) te verbeteren. Het is heel fijn om een vraagbaak paraat te hebben en je gesteund te voelen in het proces om bij een betere slaap te komen.

— Anoniem (dochter, 17 maanden)

We zijn ongelooflijk tevreden en dankbaar met het resultaat na het volgen van het slaapcoachtraject van Karolien. Het resultaat is echt een verschil van dag en nacht. We raden dit 100% aan!

— Saphia & Emiran (zoon, 18 maanden)

Ons kind slaapt beter, is vrolijker en rustiger geworden en daardoor wij als ouders ook.

— Anoniem (dochter, 10 maanden)

Karolien is een hele fijne, rustige betrokken coach. We hadden zelf tijdens het traject wat pech omdat onze dochter veel ziek was, wat de slaapcoaching wat lastiger maakte, maar Karolien was heel flexibel en meedenkend. Door al dat ziek zijn zijn we nog niet helemaal waar we willen zijn met het slapen, maar onze dochter slaapt echt zó veel beter, is totaal niet meer oververmoeid, en Karolien heeft ons onwijs veel dingen geleerd waardoor we met alle vertrouwen zelf verder kunnen.

— Anoniem (dochter, 6 maanden)

Karolien, je hebt onze zoon en ons echt geweldig geholpen!!

— Anoniem (zoon, 6 maanden)

Geertje: Positieve en laagdrempelige coaching. Heel fijn!

— Anoniem (dochter, 14 maanden)

Zeer prettige manier van coachen, Karolien haalt altijd de positieve dingen eruit en dat motiveert enorm om door te gaan!

— Anoek & Gerwin (zoon, 7,5 maand)

Had niet beter gekund zowel qua inhoud als in het contact. Overweeg je slaapcoaching? Niet twijfelen, maar doen!

— Anoniem (dochter, 1 jaar)

Met dank aan Karolien’s duidelijke en gedegen hulp hebben we weer nachtrust.

— Irma & Jeroen (zoon, 18 maanden)

Wij waren in eerste instantie sceptisch vooral omdat we alles al geprobeerd hadden. Nu 2 maanden verder vragen we ons af waarom we Karolien niet veel eerder hebben ingeschakeld. Mats slaapt nu van 18:00 tot 7:00 uur zonder wakker te worden, en in zijn eigen bed!!

— Sonny & Jessica (zoon, 9 maanden)

Karolien heeft ons enorm goed geholpen bij de slaapissues van onze dochter. Onze dochter is een alerte dame die niets wil missen en continue “aan” staat. Zichzelf “uitschakelen” bij het slapengaan vond ze erg lastig hetgeen resulteerde in dramatische taferelen. Door de consequente en prettige aanpak van Karolien slaapt onze dochter nu ’s avonds zelfstandig in. We hebben er zelf voor gekozen om ons te focussen op dat slaapje. En dat geeft ons letterlijk en figuurlijk al zoveel meer rust dan daarvoor!

— Anoniem (dochter, 7,5 maanden)

Een intensieve maar effectieve training, aangepast op het kind. Met behulp van vriendelijke en empathische begeleiding.

— Mascha & Jelko (dochter, 11 maanden)

Na slaapproblemen van onze oudste dachten we alles wel te weten en niet in dezelfde valkuilen meer te trappen. Maar onder andere extreme vermoeidheid leidde er toch toe dat we het bij onze dochter niet zelf voor elkaar kregen. Met hulp van Karolien lukte het wel! Karolien is geduldig, warm in het contact en weet altijd iets positiefs te benoemen. Het voelde echt of we het samen deden. De slaapjes zijn nog zeker niet perfect, maar we beginnen langzaam een uitgerust blij gezin te worden. En onze dochter is weer een blije baby!

— Anoniem (dochter, 6 maanden)

De slaapcoaching door Karolien heeft ervoor gezorgd dat we eindelijk duidelijkheid hadden over hoe we het slapen van onze zoon konden verbeteren. Sinds we begonnen zijn met de coaching is zijn slaap aanzienlijk verbeterd, en we hebben het vertrouwen gekregen dat we met voldoende training en geduld eindelijk weer een volle nacht kunnen doorslapen. De coaching is een echte aanrader!

— Erik & Liz (zoon 6 maanden)

Karolien heeft ons heel goed geholpen. De dagelijkse feedback was opbouwend en opbeurend. Daarnaast gaven de snelle resultaten, al waren het steeds kleine stapjes, een goeie motivatie om door te gaan.

— Anoniem (zoon, 1,5 jaar)

Best gespendeerde geld ooit. Dit hadden we eerder moeten doen.

— Anoniem (dochter, 6 maanden)

Nooit twijfelen mocht het nodig zijn. Het is een mooie en leerzame ervaring geweest voor mij en mn zoontje. We begrijpen elkaar nu beter en slapen veel beter.

— Denise & Mario (zoon 6 maanden)

Eindelijk weer samen op de bank filmpje kijken in de avond! Wie had dat ooit kunnen dromen.. En dat in zo’n korte tijd. Gewoon ‘wauw!’

— Thomas & Sanne Marye (zoon 6,5 maanden)

Wat heeft dit een rust gegeven voor ons. Een duidelijk plan, de positieve uitleg en feedback en het meedenken wat voor ons het beste werkt hebben wij erg prettig ervaren. Onze dochter kunnen we zonder strijd en stress wegleggen en ze slaapt door, wat een verademing. Makkelijk om achteraf te zeggen, maar hadden we veel eerder moeten doen!

— Bjorn & Jonna (dochter 14 maanden)

De coaching van Geertje is persoonlijk, warm en passend voor uiteraard kind(jes), maar ook net zozeer voor de ouders.

— Alexander & Marijn (dochters 5 en 2 jaar)

Doen!! We hebben weer een ‘ leven’ en slaap!

— Britt & Xander (zoon 8 maanden)

Karolien heeft ons met tips en adviezen de weg gewezen naar nachten waarin ons kindje en wij door slapen. Ik zag zelf op tegen het traject, maar het is me heel erg meegevallen. Onze dochter pikte het snel, waardoor we niet heel veel dramatische nachten hebben gehad. Als het toch rommelig werd of wanneer we ‘onderweg’ vragen hadden konden we bij Karolien terecht. Zo fijn dat er iemand meekijkt met verstand van zaken! Karolien creëert een veilige sfeer waarin we alles konden aankaarten en bespreken. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren! En we zijn erg blij met het resultaat! Groetjes, Govert en Karen

— Govert en Karen (dochter 7,5 maand)

Karolien is super betrokken en begaan met onze dochter en zeker ook met ons als ouders, heel erg fijn om door haar gecoacht te worden.

— Nicki & Samantha (dochter 8 maanden)

Dit is het grootste cadeau dat ik hem heb gegeven!

— Anoniem (zoon 8 maanden)

Aan te raden aan iedereen die slaapproblemen ervaart!

— Petra & Joost (dochter 6 maanden)

Geertje is betrokken en stond elke keer open om weer een nieuw plan te bedenken dat bij ons paste in de hoop de situatie te verbeteren. Ze bleef meedenken naar een oplossing en was oprecht meelevend.

— Anoniem (dochter 2 jaar)

Lieve Karolien, we hebben lang getwijfeld of we een slaapcoach zouden inzetten, maar achteraf ben je iedere euro waard geweest en zijn we ontzettend blij met onze keuze voor jou. Je hebt ons door moeilijke momenten gesleept. Op al onze vragen had je een goed verhaal. Dat we altijd contact mochten opnemen als er iets was, maakte dat we ons geruggesteund voelden in een toch wel pittige tijd. Hoewel onze dochter nog steeds geen ster is in slapen, heeft ze echt sprongen vooruit gemaakt en hebben wij veel tijd voor onszelf teruggekregen. Erg dankbaar! Veel liefs, B&J

— Anoniem (dochter 2 jaar)

Coaching door Karolien hebben wij als zeer positief ervaren door haar kunde als coach en ervaringsdeskundige. Daarnaast is de communicatie altijd goed verlopen.

— Anoniem (zoon 1 jaar)

Karolien is uiterst zorgvuldig in haar begeleiding in het slaapcoaching traject. Beginnende met goede handvatten die je het gehele traject goed van pas komen en daarbij ook nog dagelijkse feedback die je helpt de slaap te verbeteren.

— Lida & Jeff (dochter 1 jaar)

Dankzij de slaapcoaching met Geertje slaapt onze peuter weer door en wordt hij uitgerust wakker. Geertje coacht persoonlijk en ongedwongen, met veel kennis en ervaring. Ook niet onbelangrijk: wij slapen ook weer hele nachten door!

— Anoniem (zoon 2 jaar)

Wat zijn wij blij dat we dit traject met Karolien zijn aangegaan! Na meer dan 1,5 jaar aangemodderd te hebben met een dochter die soms wel weer redelijk sliep maar om de zo veel weken weer in een slechte fase terechtkwam. Lang dachten we: we kunnen het wel alleen of het zal vast overgaan. En ook dachten we eigenlijk alles zelf al geprobeerd te hebben en twijfelden of we de slaapproblemen ‘wel erg genoeg waren’ voor een coachingstraject. Uiteindelijk tijdens een slechte fase die lang aanhield toch Karolien ingeschakeld. Het was het best bestede geld in tijden. Voor ons een verademing, maar zeker ook voor onze dochter. Haar weerstand om te slapen is weg en dat is zo fijn. Ze klets nu zelfs vrolijk in bed als we haar kamertje verlaten! Wat hebben we veel van Karolien geleerd over slaap en het traject viel ons enorm mee qua heftigheid. Onze dochter pakte het snel op en wij waren enorm blij met de dagelijkse feedback van Karolien die ons heel duidelijk en op een fijne manier begeleid heeft. Wij kunnen coaching door Karolien aan iedereen met slecht slapende kindjes aanraden!

— Stéphanie & Olaf (dochter 1,5 jaar)

Twijfel je over een slaapcoach inhuren….niet doen meteen bellen. Na 1 week zagen we al resultaat en na 3 weken hadden mijn man en ik onze avonden (en nog belangrijker: ons eigen bed) weer terug. Geertje weet precies de juiste tips en adviezen te geven zodat onze drammerige peuter eindelijk weer rustig kan slapen. Ook kan ze snel en praktisch meedenken zodat je snel het juiste slaapplan hebt wat bij jouw kleintje past.

— Barbara & Michiel (zoon, 2,5 jaar)

Na ruim een jaar tobben, lezen van boeken en een andere coach te hebben geraadpleegd kwamen we terecht bij By Sleep. Kees sliep slecht, werd regelmatig wakker en kwam moeilijk in slaap. Karolien heeft ons leren inzien dat onze zoon, Kees, zelfstandig kan slapen. Van te voren vonden we het moeilijk te geloven dat we ons doel zouden halen. We zeiden tegen elkaar dat we al blij waren als hij nog slechts 1 voeding nodig zou hebben. Het resultaat is dat hij nu zelfstandig in slaap valt, niet meer afhankelijk is van flesvoeding, overdag 2-3 uur slaapt en in de nacht van 1900 tot 0700 slaapt. Karolien is erg betrokken, doelgericht, heeft een duidelijk plan en gaf ons het gevoel eigenaar te zijn van het traject met veel rake tips.

— Hans & Julia (zoon, 1 jaar)

We zouden de slaapcoaching van Karolien niet alleen aanbevelen: we hebben het al gedaan! 🙂 De liefdevolle en professionele begeleiding heeft ons het steuntje in de rug gegeven om met Maas uit een negatieve spiraal te komen. Dankjewel Karolien!!

— Mariska & Yordi (zoon, 1 jaar)

Twijfel niet of slaapcoaching van meerwaarde is of te duur, want het is elke cent en investering waard! Twee tot drie weken doorzetten en dan heb je je leven weer terug. Het gevoel dat je geen controle meer hebt en niet meer weet wat je moet doen is dan weg. Karolien is deskundig, geduldig en geeft vertrouwen. Ze werkt met passie en geeft heldere feedback. Ons zoontje heeft geleerd om zelf (weer) in slaap te vallen zonder dat hij ons daar fysiek bij nodig heeft en dat is een wereld van verschil!

— Felix & Vera (zoon, 7 maanden)

We hebben slaapcoaching gevolgd bij Karolien voor onze 2-jarige dochter. Wij zijn groot fan geworden van deze vorm van coaching en met name van Karolien. Ze geeft professionele informatie, adviezen en feedback op een prettige, vriendelijke en duidelijke manier. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen, dingen proberen en het allerbelangrijkste, de training sloot heel goed aan bij onze dochter. Ze pakte het snel op en kan eindelijk zelf in slaap vallen en wordt nog een enkele keer een minuutje wakker in de nacht. Het bijhouden van een logboek in combinatie met feedback van Karolien gaf veel inzicht en houvast. Wij krijgen onze energie steeds meer terug! We kunnen het iedereen aanraden!

— Martijn & Ruth (dochter, 2 jaar)

Een fijne, professionele aanpak om als ouder mee aan de slag te gaan.

— Anoniem (zoon, 8 maanden)

Onze lieve eigenwijze peuter van ruim 2 jaar, heeft in die 2 jaar misschien 5 nachten helemaal doorgeslapen. We vroegen Karolien ons te helpen, omdat we zo graag zelf weer volle nachten zouden willen draaien. Karolien gaf ons inzichten en samen leerden we onze zoon en zijn slaapbehoeften beter kennen. We kunnen oprecht zeggen dat het een intensief (en soms minder leuk ) traject was, maar het was een groot cadeau! Onze zoon slaapt nu (bijna altijd) de nacht door, kan overdag meer hebben en is vrolijker. We waren op zoek naar zelf meer slaap, maar uiteindelijk zit onze zoon lekkerder in zijn vel, wat nog vele malen fijner is!!

— Rianne & Peter (zoon, 2 jaar)

Karolien is zeer toegewijd en betrokken en hielp ons echt door dit traject heen. We zagen er best tegen op maar het is heerlijk om je kind die stapjes in zelfregulatie en in slaap vallen zo duidelijk te zien maken. Hij was er echt aan toe en we bewezen hem een dienst dit te leren, zo voelde het. Het is zo fijn om hier stapsgewijs, samen met Karolien doorheen te gaan zodat je als ouders echt een team kunt zijn in het volbrengen van deze taak.

— Juliette & Tim (zoon, 8 maanden)

After researching a lot on the internet about sleep, I was confused about what to expect at this age/stage of development. It was really useful to ask all the questions we had, and to get direct answers and explanations. Now we understood better what we should do to allow our daughter to sleep better at night and in the day.

— Jeanette & Jeremy (dochter, 3,5 maanden)

Karolien is een hele fijne coach! Ze heeft ons enorm geholpen, meer zelfvertrouwen te krijgen, en een blij en tevreden mannetje te krijgen. Alle vragen kan en mag je stellen en je krijgt er altijd een duidelijk antwoord op terug. Ze heeft ons heel veel inzicht gegeven in de meest simpele dingen. Zo hebben wij Sem beter leren begrijpen, maar Sem ons ook! Betere start van 2019 had er niet kunnen zijn.

— Katinka & Raymond (zoon, 8 maanden)

De slaapcoaching door Karolien was niet alleen om Mason te leren slapen, maar ook om ons te leren hoe ‘slaap’ bij een kind/mens werkt.

— Linda & Matthijs (zoon, 22 maanden)

Het was pittig, en ik wist niet of we het vol zouden houden, maar Karolien wees ons op iedere vooruitgang, hoe klein ook en heeft ons met haar feedback door het hele traject gesleept. En het resultaat mag er wezen! Een heerlijk slapende dreumes in haar eigen bedje, die ’s ochtends vrolijk babbelend wakker wordt.

— Anjelle & Roderick (dochter, 10 maanden)

Wij zouden By Sleep absoluut aanraden! Zo veel mensen blijven maar aanmodderen. Heel logisch, maar zo zonde als je weet dat dit zo (en zo snel) anders kan. Rust voor je kindje en voor jezelf. Alles is leuker op deze manier!

— Joyce&Emiel (dochter, 12 maanden)

Karolien inschakelen is echt een goede (opvoed)keuze geweest. Want slapen kun je leren! Onze dochter sliep heel lastig in, en zelden door. De middagdutjes besloot ze al vrij vroeg over te slaan. Na veel zelf geprobeerd te hebben, enigszins ten einde raad Karolien ingeschakeld. Ons dochtertje slaapt, na een intensief traject, niet alleen vanuit zichzelf, maar wíl ook slapen. Karolien heeft ons geholpen het oude patroon te doorbreken. Vanuit haar ruime kennis begeleid ze met persoonlijke betrokkenheid, moedigt aan waar nodig en stuurt bij. Wij raden haar absoluut aan!

— Nikki & Laureline (dochter, 12 maanden)

By Sleep heeft ons zoontje de ruimte gegeven om te leren slapen & de rust gegeven die hij nodig had en ons het vertrouwen gegeven dat wij hem hebben kunnen ondersteunen in dit proces.

Wacht niet te lang met het inroepen van een slaapcoach van By Sleep. Het lijkt misschien een grote stap, maar dit is onze beste keuze ooit geweest. Het kostte ons minder moeite, tijd & energie om de slaapcoaching te volgen dan hoe wij hem voorheen in slaap brachten.

— Anoniem (zoon, 6 maanden)

Gun jezelf en je kindje deze begeleiding, dan hoef je niet langer te tobben en kan je de zorgen delen en ondersteuning krijgen. Want ik voelde mij gedragen tijdens de training.

— Sanne & Conrad (zoon, 14 maanden)

Wij hebben de slaapcoaching ervaren als een prettige en fijne manier om met behulp van Karolien bestaande patronen rondom het slapen te doorbreken en Thije goed te ‘leren’ slapen, met meer rust en slaap voor ons alle drie als resultaat!

— Pelle & Afke (zoon, 11 maanden)

Wij zouden By Sleep zeker aan anderen aanraden. Als je niet weet wat er precies is met je kindje en je ziet dat het slapen lastig is voor één of iedereen (kind en ouders) dan is het altijd goed om hulp in te roepen. Niets mis mee. En Geertje heeft ons geholpen bij het laten doorslapen van onze dochter.

— Anoniem (dochter, 17 maanden)

Karolien heeft een persoonlijke aanpak en denkt mee als de dingen net even anders gaan.

— Anoniem (zoon, 9 maanden)

Heftig maar effectief!

— Marjolein & Denny (zoon, 16 maanden)

Door de rustige, persoonlijke en vriendelijke begeleiding van Karolien is het hier erg vooruit gegaan. Er is een stuk meer rust gekomen in huis doordat het (in-)slapen van ons zoontje nu veel beter gaat. Hij kan het nu zelf! Dat is magisch. De avond, nacht en ochtend gaan nu heel goed, na de training. De middag nog wat lastiger maar we weten nu echt waar we op moeten letten en hebben vertrouwen dat ook dat goed gaat komen. We voelden ons echt gesteund en gesterkt door Karoliens begeleiding en hielden het trainen daardoor goed vol. Aanrader!

— Anoniem (zoon, 6 maanden)

Karolien heeft ons heel goed begeleid met het doorbreken van het zacht gezegd rampzalige slaappatroon van onze jongste dochter..! Al na twee nachten sliep ze langere blokken dan voorheen. Ze wordt nog steeds wel wakker ’s nachts, en verkoudheid/tandjes/buikgriep et cetera gooien nog vaak roet in het eten, maar er is overduidelijk meer rust in de tent nu!! De begeleiding van Karolien was prettig, ze hield ons bij de les, en was precies de steun in de rug die we nodig hadden na 9 maanden gebroken nachten.

— Tom & Sara (dochter, 9 maanden)

De slaapcoaching was voor ons echt een ‘eye-opener’! Zonder Karolien was dit ons nooit gelukt. Ze was geweldig in de manier waarop ze ons heeft gecoacht om onze baby te leren slapen. Hij slaapt nu de hele nacht door en kan overdag makkelijk worden weggelegd om te slapen. Ik heb haar aanbevolen aan alle jonge ouders die ik ken want we weten nu precies hoe we onze baby moeten laten slapen en wat we moeten doen als hij door een lastige periode gaat. Voor ons kon het traject gewoonweg niet beter!

— Asna & Folkert (zoon, 6 maanden)

Karolien is een vriendelijke, duidelijke en bijzonder goede coach. Ze heeft ontzettend veel geduld en is heel gepassioneerd over haar werk als slaapcoach. Karolien is lief, bereikbaar en empathisch. Ze neemt veel initiatief en heeft er alles aan gedaan om ons de juiste richting in te sturen. Onze zoon kan nu zelfstandig in slaap vallen en weet wanneer hij uit bed mag. Sinds hij zo goed slaapt is hij overdag een ander kind: hij is heel lief, luistert goed en we begrijpen elkaar beter!

— Linda & Arian (zoon, 3,5 jaar)

Dankzij de fantastische begeleiding van Karolien kan onze dochter eindelijk helemaal zichzelf zijn. Het is geweldig hoe haar – maar ook onze – wereld in 2 weken tijd is veranderd. Een enorme slaapkop zal ze nooit worden, maar ze kan zelf in slaap vallen en slaapt zoveel meer dan ze ooit deed. Deze nieuwe situatie zorgt voor zoveel meer rust in ons leven. We zijn Karolien voor altijd dankbaar!

— Focko & Claire (dochter, 7 maanden)

Wil je ook slaapcoaching via ons?

Mail ons dan nu op contact@by-sleep.com of bel naar 06 - 14 280 386.