Consult By Sleep

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een traject niet is wat je zoekt. Is het te zwaar, is je baby te jong, heb je een losse vraag, dan kan je kiezen voor ons ‘Consult By Sleep’. Tijdens het consult bespreken we waar je tegenaan loopt en helpen we je op weg. Indien gewenst maken we ook een slaapplan op maat. Het consult is via videobellen of bij je thuis, als de afstand dat toelaat.

Kinderen 6 maanden – 6 jaar

Wil je werken aan de slaap van je kind, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je een traject te zwaar? Een los consult is erg geschikt wanneer je samen met ons een slaapplan wil maken, dat je vervolgens zelf – zonder begeleiding – uitvoert. Mocht je gaandeweg toch nog eens willen sparren, dan kan je uiteraard een vervolgconsult plannen.

Baby’s van 0-6 maanden

Omdat een jonge baby fysiek, mentaal en qua ontwikkeling nog niet klaar is voor slaapcoaching, is slaapvorming beter geschikt voor een jonge baby. Wij bieden slaapvorming in de vorm van het ‘Consult By Sleep’ en indien gewenst plannen we vervolggesprekken. Tijdens het consult ontvang je informatie over slaap bij jonge baby’s en tips&strategieën om de slaapgewoonten van je baby voorzichtig vorm te geven. We maken samen een plan op maat, maar omdat je baby zal groeien en zich voortdurend ontwikkelt, houden we het plan flexibel.

Abonnement

Omdat het jonge kind continu in ontwikkeling is, ontwikkelt het slaappatroon en slaapschema mee. Heb je daarom behoefte aan laagdrempelig en terugkerend contact? Dan kan je kiezen voor ons jaarabonnement! Je ontvangt een flinke korting van 25%. *

* Belminuten zijn inzetbaar tijdens kantooruren. Het abonnement is 12 maanden geldig vanaf de dag van afname. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd en wordt vooraf betaald.

Dit gezin ging je voor:

Ons kind slaapt beter, is vrolijker en rustiger geworden en daardoor wij als ouders ook.

— Anoniem (dochter, 10 maanden)

Meer referenties lees je hier.

Maak nu je afspraak

Wil je een consult plannen? Bel of mail ons dan nu! Het telefoonnummer is 06-14 280 386 en het e-mailadres is contact@by-sleep.com